Cukroměr 0-35% s teploměrem 22cm EURO
Popis
Cukroměr s teploměrem pro profesionální měření.
Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu).
Pro měření musí být zkumavka naplněna analyzovaným moštem na 2/3 výšky (zkumavka není součástí).
Měřená tekutina by neměla obsahovat pevné částice a plynové bubliny.
Množství kapaliny by mělo být takové, aby plovák umístěný ve zkumavce volně plaval, nedotýkal se dna a stran testovacího zkumavky.
Měření obsahu cukru v pivu se provádí stejným způsobem jako u vína.
Rozsah doporučených počátečních koncentrací cukru v mladině 8-10 Blg °.
Fermentace piva je považována za dokončenou, pokud je hodnota v rozmezí zelených (0 - 2 Blg °).
Rozsah měření 0 až 35'Blg.
Délka cukroměru 22 cm.
Pro přesné měření se doporučuje teplota kvasu 20°C.
Baleno v ochranném tubusu.
Vyrobeno v EU.
EAN 0000059000518
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář